FAQ

Laser ili optički miš - koji odabrati?

To uglavnom zavisi od sklonosti igrača i njegovog stila igranja. Optički miš će biti korisniji za igrače koji preferiraju igranje na niskoj osjetljivosti, dok će za druge biti bolje koristiti laserski miš. Laserski miševi su bolji, ali i skuplji..

Šta je DPI?

Često se naziva osetljivost miša, a DPI je broj podataka o kretanju kursora (broj pređenih piksela na ekranu) koji je registrovan senzorom na fizičkom kretanju miša od 1 inča. Lov dpi znači da, da biste pomerili kursor kroz celu visinu ekrana, morate da napravite dugačak potez mišem. Visoki DPI će vas navesti da izvršite isto kretanje kursora sa manje kretanja miša..

Koje vrste tastatura postoje?

Membranska tastature – najpopularnija vrsta tastatura. Izgrađen je sa tri membrane koje su proširene pod svim dugmadima. Prilikom pritiskanja tastera membrana se pritisne i kreira signal koji se šalje kompjuteru. Pored toga, membranske tastature su jeftinije za proizvodnju i njihova otpornost je mnogo niža od mehaničkih tastatura.

Mehaničke tastature – imaju mnogo viši kvalitet od membranskih tastatura. Svako dugme ima nezavisni mehanički prekidač koji pritišće. To dovodi do toga da se tasteri vrate na prvobitnu poziciju mnogo brže nego na membranskim klavijaturama. Takođe su mnogo otporniji. Ono što je važno za igrače, ova vrsta tastature nema ograničenja u broju snimanja istovremeno pritisnutih tastera..

Kako da podesim svoju Fantech Gaming slušalicu?

Fantech Gaming slušalice nezahtevaju nikakvu instalaciju drajvera. Plug and Play su, samo ih priključite i spremne su za rad..

Kako da podesim svoj Fantech wireless miš?

Fantech bežični miš ne zahteva nikakvu instalaciju drajvera. On je Plug and Play, dovoljno je da priključite prijemnik na USB port vašeg računara i spremni ste za rad.

Kako da podesim makro režim na Fantech X2 / X3 (X Series)

Programabilni miš serije Fantech X Series uključuje instalacioni CDza instalaciju drajvera koja se može naći unutar kutije. Instalirajte ga na računar i spremni ste za rad.

Koja je razlika između Fantech Gaming miša V / G / V / Z & X serije?

Fantech je klasifikovao svoje gaming miševe u 5 grupa:
V serija: bežična;
G serija: 4D / 6D Entry Level Gaming miš;
Serija V: 6D srednji nivo Gaming miša;
Z serija: 7D High Level Gaming miš;
X serija: 7D / 8D Pro Level Macro Programmable Gaming miš